پزشکیان وارد تهران شد | تشریح دستاورد‌های سفر ۴ روزه به چین وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت‌وگو کردند آیین تکریم و معارفه اعضای هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با حضور عارف برگزار شد هشدار یک نماینده مجلس: اگر مثل تابستان رفتار کنیم، زمستان سختی خواهیم داشت | نباید همه کاسه کوزه‌ها را سر وزیر نیرو شکست افشای مکالمه پوتین و شی در جریان رژه بزرگ ارتش چین آیت‌الله علم‌الهدی: آزادی یک زندانی، احیای یک خانواده است | «نذر هشتم»؛ برنامه موفق مساجد مشهد برای آزادسازی زندانیان وزارت دفاع ارمنستان عالی‌ترین مدال افتخار خود را به سفیر ایران اهدا کرد استاندار خراسان رضوی: پذیرای همه نخبگان خراسانی برای توسعه و آبادانی استان هستیم + فیلم قائم پناه: تکمیل طرح های ریلی کشور تسریع خواهد یافت در صحن علنی ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ مجلس چه گذشت؟ آیت‌الله علم‌الهدی: مهم‌ترین مسئله فوتبال مشهد نبود تیم قدرتمند و پایدار است | ضرورت توسعه ورزش قهرمانی در حاشیه شهر مشهد رئیس سازمان برنامه: بودجه نظامی ایران در سال آینده افزایش خواهد یافت + فیلم ارتش یمن در واکنش اولیه به بمباران صنعا ۲ موشک بالستیک به اراضی اشغالی پرتاب کرد استاندار خراسان رضوی: آزادگان سرمایه‌های ماندگار انقلاب اسلامی هستند ویدئو | شبنم نعمت زاده بعد از مرخصی جنگ به زندان برنگشته است! وزیر آموزش و پرورش: درباره افزایش سن ورودی‌ها دانشگاه فرهنگیان، شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم‌گیری می‌کند وزیر بهداشت: کمبودهای دارویی نسبت به سال قبل بسیار کمتر شده است وزیر نفت: تدابیر لازم برای مقابله با مکانیسم ماشه اتخاذ شده است | ماهانه ۶۳۰ هزار بشکه نفت می‌فروشیم سخنگوی دولت: ساعات کاری ادارات تا پایان شهریور بدون تغییر است گلایه نماینده مجلس از تبعیض در قطع برق منازل نماینده مجلس: اسناد مالکیت جزایر سه گانه ایرانی را به تمام جهان ارسال کنیم جنگ یا صلح | رژه بزرگ ارتش چین با حضور مقامات عالی‌رتبه هم‌پیمان + عکس و فیلم یمن از شلیک یک موشک بالستیک به اراضی اشغالی خبرداد از متن برجام تا صحن شورای امنیت؛ مکانیسم ماشه چگونه عمل می‌کند؟ چین از موشک هسته‌ای جدید خود با بردی به وسعت تمام کره زمین رونمایی کرد اذعان نخست وزیر اسپانیا به شکست اروپا در پاسخ به جنگ غزه توضیحات سخنگوی قوه قضائیه درباره بابک زنجانی، طلا، مکانیسم ماشه و رفع فیلتر
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: مهم‌ترین مسئله فوتبال مشهد نبود تیم قدرتمند و پایدار است | ضرورت توسعه ورزش قهرمانی در حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۳۵۶۰۴۶
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۰
آیت‌الله علم‌الهدی: مهم‌ترین مسئله فوتبال مشهد نبود تیم قدرتمند و پایدار است | ضرورت توسعه ورزش قهرمانی در حاشیه شهر مشهد
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر نقش فرهنگی و اجتماعی فوتبال، خواستار تشکیل تیمی قدرتمند و پایدار برای مشهد شد و گفت: اگر تیمی با استفاده از نیروهای بومی و حمایت نهادهای محلی تشکیل شود می‌تواند هم اعتبار ورزشی استان را احیا کند و هم استعدادهای جوان را شکوفا سازد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با برخی مسئولین هیات فوتبال استان که در دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: ورزش‌های قهرمانی همچون فوتبال می‌تواند باعث ایجاد روحیه شور و نشاط در نسل جوان شود.

وی افزود: بنده پیش‌تر نسبت به وضعیت مدیریت فوتبال در استان نکاتی را بیان کردم، امیدواریم با حضور جنابعالی شاهد اصلاح و پیشرفت باشیم که خوشبختانه نشانه‌های اولیه‌ی این تغییر نیز تاکنون نمایان شده است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: توسعه ورزش همگانی بدون تقویت ورزش قهرمانی ممکن نیست؛ برخلاف دیدگاه برخی که آنها را در تضاد می‌بینند. مقام معظم رهبری نیز تأکید کرده‌اند که پیشرفت ورزش همگانی در گروی رشد ورزش قهرمانی است؛ بنابراین اگر فوتبال قهرمانی رشد کند، می‌تواند انگیزه و الگو برای جوانان باشد.

او با اشاره به اینکه فوتبال می‌تواند بستری برای کشف و استعدادیابی نوجوانان و جوانان باشد، تاکید کرد: اگر ما از این بستر و فرصت استفاده نکنیم، دیگران از آن بهره خواهند برد.

علم الهدی عنوان کرد: از سوی دیگر، مهم‌ترین مسئله فوتبال استان، نبود یک تیم قدرتمند و پایدار است، اگر تیمی با استفاده از نیرو‌های بومی و حمایت نهاد‌های محلی تشکیل شود می‌تواند هم اعتبار ورزشی استان را احیا کند و هم استعداد‌های جوان را شکوفا سازد.

او گفت: موضوع دیگر، بهره‌برداری درست از ورزشگاه‌ها و زمین‌های ورزشی به‌ویژه در حاشیه شهر است. متأسفانه برخی از این اماکن به بخش خصوصی اجاره داده می‌شوند و با اجاره‌های سنگین عملا فشار مالی به دوش جوانان محروم می‌افتد. در حالی که فلسفه وجودی این فضا‌ها خدمت به مردم است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به ظرفیت‌ها و سالن‌های ورزشی در حاشیه شهر مشهد ابراز کرد: انتخاب مکان احداث ورزشگاه‌ها نکته بسیار مهمی است که در این خصوص تجربه نشان داده است که هرگاه ورزشگاه‌ها و سالن‌های در مناطق محروم و کم‌برخوردار ساخته شدند، استقبال مردمی بسیار بیشتر بوده است. زیرا جوانان کم‌برخوردار، انگیزه و انرژی بیشتری برای فعالیت‌های ورزشی دارند و می‌توانند استعداد‌های درخشانی را پرورش دهند.

او اضافه کرد: ان‌شاءالله اگر مدیریت شهری و استانی، در کنار ظرفیت‌های مردمی، خیرین و شرکت‌های خصوصی پای کار بیایند، می‌توان ظرف مدت چند سال تیمی قوی برای مشهد تشکیل داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->